Disclaimer

Disclaimer

Disclaimer De Vrije Radikaal

De tekst op deze site is met de grootste zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend. De Vrije Radikaal aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade die het gevolg is van onjuistheid of onvolledigheid (in de meest ruime zin des woord) van de informatie op deze site. Noch De Vrije Radikaal, noch de staf, medewerkers, of agenten van De Vrije Radikaal zijn aansprakelijk voor directe, bijkomende of gevolgschade, dan wel indirecte schade of boetes, of verliezen die het gevolg zijn van de toegang tot, het gebruik van, of het vertrouwen op (informatie opgenomen in) de website, of enige site die daaraan gekoppeld is, inclusief, maar niet beperkt tot virussen die schade kunnen veroorzaken aan computerapparatuur of software. De Vrije Radikaal kan te allen tijde en zonder kennisgeving wijzigingen en correcties aanbrengen in de website en in deze bepalingen en voorwaarden. Ondanks de voortdurende aandacht voor de kwaliteit van de inhoud kan De Vrije Radikaal niet garanderen dat de informatie te allen tijden volledig en/of actueel is. Er kunnen dus geen rechten aan worden ontleend. De houders van de website zijn niet aansprakelijk voor de gevolgen van eventuele onvolkomenheden en/of onjuistheden.

Auteursrechten en handelsrechten
Alle auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de informatie die deze website bevat (inclusief, maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen en software) zijn eigendom van De Vrije Radikaal of zijn opgenomen met toestemming van de desbetreffende eigenaar.

Websites
Deze disclaimer heeft betrekking op alle websites die onder de verantwoordelijkheid van De Vrije Radikaal worden ontwikkeld en beheerd.

www.devrijeradikaal.nl

De Vrije Radikaal
Poststraat 36
6461 AX Kerkrade

Adres

Poststraat 36
6461 AX Kerkrade
06 286 79 379

Consultadres ook mogelijk op:
Dielebergstraat 8
3690 Zutendaal
Belgiƫ