Wat is dit

Wat is dit?

Vrije radicalen, je moet er niet teveel van hebben..!
Waarom de naam De Vrije Radikaal? In de biologie van ons lichaam zijn vrije radicalen van belang voor het immuunsysteem. Ze maken indringers onschadelijk. Een teveel aan vrije radicalen vormt echter een bedreiging voor de cel zelf.


Naar aanleiding hiervan heb ik mijn naam gekozen; ik wil als een vrije radicaal een zuiverende werking hebben op ons 'denklichaam'. En zoals eerder gesteld radikaal en out of the box denken spreekt mij aan en is wat mij inspireert. In deze praktijk kunt u een filosofische consultatie aanvragen over uiteenlopende vragen, zoals levens- en zingevingsvragen, morele vragen of filosofische vragen over politiek en religie.

 

Ik geef lezingen op maat voor kleine of grote groepen, kan socratische gesprekken leiden of voor uw bedrijf een of meerdere interactieve colleges verzorgen rondom een bepaalde vraagstelling. Ook is het mogelijk om op maat gemaakte cursussen aan te vragen. Omdat ik 20 jaar onderwijservaring heb op diverse niveaus, (VWO, HBO, universiteit en HOVO (hoger onderwijs voor ouderen) ben ik in staat om de cursus op het gevraagde niveau en rondom het gewenste onderwerp samen te stellen.

Ook schrijf ik columns en artikelen over de politiek van zorg en welzijn.